Lost City

Also known as Teyuna, the Lost City is an old and mystic indigenous Tayrona town and archaeological site built approximately in the year 700 D.C., it was discovered in 1976 by a team of Colombian archaeologists. Arhuacos, Koguis and Wiwas kept this secret for centuries after the city had been abandoned during the spanish conquest. Discover it and recharge with its magic!

Day 1

  • CARTAGENA – MAMEY – CAMP 1
  • 6:00 am Departure from Cartagena
  • 11:00 am Lunch in Mamey Typical Lunch (2 hours)
  • 1:00 pm 4 Hours Hike to the first camp
  • Night in Hammocks or Beds
  • 7:00 pm Dinner in Camp 1

Day 2

  • CAMP 1 – MUTANYI – CAMP 3
  • 6:30 am Departure with 2.5 Hours Hike to Indigenous Town.
  • Mutanyi, Hike for 1 Hour until Camp 2
  • 11:00 am Free Time on Natural Pool (1 hour)
  • 12:00 am Lunch
  • 1:00 pm 4 Hours Hike until Paraiso (Camp 3)
  • Night in Hammocks, Beds or Tents
  • 7:00 pm Dinner in Camp 3

Day 3

  • CAMP 3 – CIUDAD PERDIDA – CAMP 2
  • 6:30 am Departure with 1 Hour Hike to Ciudad Perdida
  • 8:00 am 4 Hours Route to Meet the Archeological, Ethnological and Historical Zone
  • 12:00 pm Return to Camp 3
  • 1:00 pm Typical Lunch
  • 2:00 pm 4 Hours Route to Camp 2
  • Night in Hammocks, Beds or Tents
  • 7:00 pm Dinner in Camp 2

Day 4

  • CAMP - MAMEY – CARTAGENA
  • 6:30 pm Departure 6 Hours Hike to Mamey
  • 12:30 pm Lunch
  • 1:30 pm Departure to Cartagena
  • 6:30 pm Arrival in Cartagena